Tilbake til alle rapporter

Skolevei krysser kollektivfelt samt kiss&ride-felt

Rapportert i kategorien Buss- og togstopp av Jan Thomas Haugan 10:17, søn. 20 august 2017

Sendt til Stokke 2 minutter senere

Gangveien som ble bygget ble ikke planlagt sikkert der den går inn på skolen. I dag må barna krysse denne snuplassen / bussholdeplassen begge stedene. Dette er svært trafikkerte områder på det tidspunktet som barna må krysse. Situasjonen er uoversiktlig, spesielt om vinteren. Dersom en flyttet gangveien slik at den fulgte den private avkjørselen i stedet kunne barna krysset avkjørselen i stedet for kollektivfeltet og kiss&ride-feltet. Dette ville sørget for at faren for skader på vei til og fra skolen ble kraftig redusert! Den som eier jordet er Agnar Dammen. En må høre med ham om en kan få kjøpt noen meter langs avkjørselen og deretter søkt dispensasjon fra LNF-område.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:48, tor. 21 september 2017

  • Dette problemet har vært diskutert med skolens administrasjon siden gang og sykkelveien ble bygget. Løsningen som ble valgt er ikke hensiktsmessig inn mot skolen og medfører farlige krysninger for barna. Det har vært nedsatt et eget trafikksikkerhetsutvalg i FAU ved skolen for å forsøke å bedre situasjonen i en lengre periode.

    Sendt inn av Jan Thomas Haugan 15:48, tor. 21 september 2017

  • Saken ble på nytt drøftet i FAU på Vennerød skole 20. september 2017 i samråd med rektor.

    Sendt inn av Jan Thomas Haugan 20:35, søn. 8 oktober 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter