Tilbake til alle rapporter

Trær vokser over sykkelsti her og de fleste steder med autovern

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av bengt sviu 22:03, man. 25 september 2017

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ås 1 minutt senere

Områdene inntil sykkelsti klippes 2-3 ganger per år, men siden man sluttet å sprøyte skades asfalten raskt av ugressvekst. Maskinell klipp sker ikke ved autovern og andre hindre som stolper. Her er normen at man sprøyter med glyfosat de fleste steder. Dette har neppe skjedd noe sted i Ås på 20 år og veistandarden synker som følge hurtig efter hver asfaltering. Mange steder er halve bredden av asfalt overvokst av trær, bringebær, geitrams, og burot. Dette er spesielt bekymrende langs skoleveien der barna utsettes for kraftige allergener fra burot med risiko for astma som følge av mye pollen. Dårlig vedlikehold på FV og kommunale veier.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ødelagte kumlokket på skoleveien til Kroer skole.

    Det er et stort hull i et kumlokk ved Kroerveien. Rett før hoppbakken når du står med ryggen til revhaug og ser mot Kroer kirke. Det ligger ca 1 m før 60 skiltet mellom gangvei og bilvei. Jeg sender ved noen bilder.

    Håper det blir ordnet fort slik at skoleveien kan bli litt tryggere.

    Mvh. Hanne Steffenrem

    Sendt inn av Hanne Steffenrem 11:38, man. 9 oktober 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter