Back to all reports

Manglende gatelys i Stasjonsvegen og Stranda på Haga.

Reported in the Gatelys category by Katrine Haarberg Holager at 11:33, fre. 29 september 2017

Sent to Statens vegvesen region øst and Nes 1 minute later

Manglende gatelys i Stasjonsvegen og Stranda på Haga. Gatene har vært mørklagt i flere uker, og vi finner ikke ut hvem som har ansvaret. Både kommunen og BaneNor er kontaktet, uten å finne noen løsning.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Hei! Det er fremdeles ingen løsning i denne saken. Alle gatelysene i Stranda, Stasjonsvegen og til og med på Haga Togstasjon er mørke (på stasjonen har iallfall BaneNor ansvaret). Alle lampene er mørke, så det virker som noe feil skjedde når de laget gangveien med nye gatelys fra Munkerud til Haga. Ifølge leder i velforeningen, er det Hafslund som skifter lyspærer, eller de gjorde det iallfall tidligere. Men nå er det jo ikke lyspærene det er noe galt med, men hele anlegget.

  Posted by Katrine Haarberg Holager at 13:14, tor. 12 oktober 2017

 • Still open, via questionnaire, 12:19, fre. 27 oktober 2017

 • Dette virker ikke som det kommer til å bli løst med det første. Det er fremdeles mørkt, og hverken BaneNor eller kommunen har ansvaret.

  Posted by Katrine Haarberg Holager at 12:19, fre. 27 oktober 2017

 • Still open, via questionnaire, 12:32, fre. 24 november 2017

 • BaneNor sier de skal bytte de gamle og utdaterte lampene i Stasjonsvegen, ned til undergangen og på stasjonsområdet (parkeringplassene), og ordne lys her. Stranda og brygga/Haga båtforening vil fremdeles være mørklagt. Haga Vel tar ansvar for å prøve å finne en løsning her.

  Posted by Katrine Haarberg Holager at 12:32, fre. 24 november 2017

 • Still open, via questionnaire, 10:48, fredag 5 januar 2018

 • Still open, via questionnaire, 12:05, fredag 2 februar 2018

 • Still open, via questionnaire, 21:54, mandag 5 mars 2018

 • BaneNor har ordnet lys på stasjonsområdet/parkeringsplassene, samt Stasjonsvegen frem til krysset Stranda, og videre ned til og i undergangen. Resten av Stasjonsvegen, samt Stranda og Haga Båtforening mangler fremdeles gatelys.

  Posted by Katrine Haarberg Holager at 21:54, mandag 5 mars 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.