Back to all reports

Umerket betongkant utenpå nedkjørsel fra gang og sykkelvei.

Reported in the Sykkelveier category by Magne Birkeland at 09:08, man. 2 oktober 2017

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 1 minute later

Gang og sykkelvei er i ferd med å bli utvidet ved merket område. Der er støpt betongkant rundt området som tydeligvis skal forhøyes. Fra før er der skråkant ned fra gang og sykkelvei her. Jeg benyttet denne nedkjørsel fra gang og sykkelvei i dag tidlig, på vei mot byen. Som jeg pleier. Hadde god fart, ca 50 km/t. Og traff den nye betongkanten som var satt opp som en "felle". Ingen merking. Jeg havnet i asfalten i stor fart. Klær og hjelm er ødelagt, jeg har fått store skrubbsår. Dette kunne gått mye verre. Jeg er 55 år og ikke bygget for slik medfart. Det var ennå ikke ordentlig lyst, etter nattens regn var der en del grus og stein i nedkjørselen som tok oppmerksomheten min, dermed rakk jeg ikke reagere før jeg traff betongkanten skrått. Hvordan er det mulig å sette opp en slik "felle" uten noen form for merking? Jeg slo hodet hardt mot asfalten, til tross for hjelmen. Jeg har nå hodepine, noe jeg ellers sjelden har. Jeg vil oppsøke lege idag og få dokumentert skadene, og vil holde etat som foretar denne utvidelsen ansvarlig for eventuelle senskader.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 09:24, man. 30 oktober 2017

  • Da jeg syklet hjem i 17-tiden samme dag var ingen ting gjort. Dårlig, da dette var en stygg og farlig "felle". To dager etter var det markert med flere refleksstolper. Bra!

    State changed to: Løst

    Posted by Magne Birkeland at 09:24, man. 30 oktober 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?