Tilbake til alle rapporter

Skade på asfalt mellom Slåvegen 10 og 30.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 09:33, tor. 5 oktober 2017

Sendt til Statens vegvesen region øst og Sel 2 minutter senere

Etter fibergraving for flere år siden ble asfalten ødelagt (og senere lappet på) i indre grøft. Nå er vegen helt håpløs; vegbanen blir smalere og smalere pga at asfalten løsner. På smaleste og mest kritiske punkt (bakketopp og sving) er det kun plass til et kjøretøy. Høgdeforskjellen med skarp asfaltkant er hvertfall 10 cm flere steder.

Folk kvir seg for å legge seg ut pga at de er redde for å ødelegge dekk og felg, noe som resulterer i at de kjører i feil vegbane. Vegen er også så humpete at biler må kjøre utenom.

Vegen ble nylig reparert i Granfeltet og vi undrer oss derfor over hvorfor Slåvegen ikke ble tatt i samme slengen. Slåvegen er tross alt hovedvegen på Dahle, med stor trafikk både av skolebuss og andre kjøretøy.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:55, tor. 2 november 2017

  • Løsningen er midlertidig (grus). Forventer asfalt.

    Publisert anonymt 17:12, tor. 30 november 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter