Tilbake til alle rapporter

Denne klagen gjelder overvokste trær og hekker som blokkerer for sikten ved utkjøring til Nordbyveien på Hafslundsøy. Det ligger 5 boliger i en stikkvei langs Nordbyveien, adresse Nordbyveien 53, 53 A, 55, 55A, 55B. Blokkeringen er på venstre side av utkjøringen og gjør det nesten umulig å se om det kommer biler fra Nord på Hafslundsøy. Nå som Nordbyveien er blitt forkjørsveien går det meste av trafikken i høyere hastighet enn tillatte 50km/t. Dette gjør det direkte farlig å kjøre ut fra denne stikkveien, spesielt om man kjører mot venstre.

Rapportert i kategorien Trær anonymt 21:51, lør. 7 oktober 2017

Sendt til Sarpsborg 4 minutter senere

Problemet er et grantre som vokst ut i veikanten og en kraftig hekk som har vokst nesten ut i veibanen. Klipping/fjerning av disse vil gi utkjøringen god sikt og gjøre den tryggere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet ble løst iløpet av kort tid etter jeg sendte min henvendelse. Dette har sikret mye bedre i sikt og tryggere utkjørsel på det aktuelle stedet. Det eneste jeg savner er en tilbakemelding på at henvendelsen var mottatt og ville bli tatt hånd om.

    Publisert anonymt 22:25, lør. 4 november 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter