Tilbake til alle rapporter

Trafikkfarlig situasjon pga gravearbeider

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Paal Zandstra Krokeide 09:47, ons. 11 oktober 2017

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det er igangsatt gravearbeider i hovedveien ved Ensjøveien 9 som leder til svært trafikkfarlige situasjoner og som vurderes å sette forgjengeres liv og helse i fare. Gravearbeidene medfører at begge fortau og fotgjengerfelt stenges og at fotgjengere ledes ut i veibanen i et kryss med stor trafikk. Situasjonen farliggjøres ytterligere at det samme veipunktet er adkomstvei for betydelig med anleggstrafikk som tidvis stenger veibanen. Dette er også en skolevei for barn som nå ikke har noen andre alternativer enn å gå i veibanen. Gravearbeidene er ikke skiltet på noen måte og det er ingen alternative trygge alternativer for fotgjengere.

Disse gravearbeidene har pågått over den siste uken og har ledet til en rekke farlige situasjoner – men tidligere har fotgjengerfeltet vært tilgjengelig. Det bes om at de pågående gravearbeidene stanses til man har funnet en løsning som kan være mer trafikksikker - bl.a at det opprettes en skikkelig overgang og at det skiltes i tråd med gjeldende regelverk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter