Tilbake til alle rapporter

Kloakk fra Rabbaveien 70 renner ned i Øvre Haldenveien, og ødelegger den. Kloakkvannet renne på Øvre Haldenveien og inn til Haldenveien. Her blir det store groper og hull. Over halve kjørebanen, i overgangen, er ikke kjørbar lenger.

Publisert av Bjørn Bruun 22:16, man. 16 oktober 2017

Sendt til Buskerud og Ringerike 4 minutter senere

Kloakk renner ut fra huset til en nabo. Dette ldelegger veiene her flere steder. Dette har pågått i tre år. Kommunen virker ikke som den har tenkt å gjøre noe. Dette er selvfølgelig ett problem som er mye større enn at veier blir ødelagt, men vi må forsøke alt, siden kommunen ikke er (eller vil være) til hjelp.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:57, man. 13 november 2017

  • Vi et blitt lovet, av kommunen, at arbeidet med å stoppe lekkasjene fra den aktuelle boligen skal starte tirsdag denne uken.

    Sendt inn av Bjørn Bruun 22:57, man. 13 november 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter