Back to all reports

For høy hastighet

Reported in the Gater/Veier category by Benedicteborge@live.com at 03:57, tir. 17 oktober 2017

Sent to Statens vegvesen region sør and Tønsberg 2 minutes later

Hei. Mitt navn er Benedicte Borge, i snart tre år har jeg bodd i Narverødveien 35 3113 Tønsberg. Jeg er mye ute å ferdes som myk trafikant både med barna våre og hunden vår. Vi går ofte til jobb og skole, det ser vi at veldig mange andre rundt her også gjør. Problemet vårt er bare at bilene som kjører over Narverødveien ferdes i en fart som vi ofte mener er totalt uansvarlig. Små biler, store biler , firmabiler holder en fart som er langt over 60 km/t til alle døgnets tider.

Barna og jeg har flere ganger vært involvert i nesten ulykker. Det er dårlig med fortau her, og bilene som ferdes holder en alt for høy fart.. vi ønsker oss derfor oftere kontroller ( gjerne utenfor hekken vår, ved det store eiketreet ) vi er ganske spent på gjennomsnittsfarten som holdes ved overgangsfeltet ved bademiljø. Hompler eller fartskamera kan jo også være en mulighet?

Vi håper hvertfall det snart blir gjort noen tiltak. Det er skummelt med høstmørket , høy hastighet og myke trafikanter.

Mvh Benedicte Borge

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 05:23, tir. 14 november 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?