Tilbake til alle rapporter

Mange store hull i det ene kjørefeltet (yttersving), og siden dette er i en sving så kan det oppstå farlig situasjoner hvis man forsøker å unngå hullene

Rapportert i kategorien Hull i vei av lars granstrøm 10:46, fre. 20 oktober 2017

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 4 minutter senere

Mange store hull i det ene kjørefeltet (yttersving), og siden dette er i en sving så kan det oppstå farlig situasjoner hvis man forsøker å unngå hullene og det kommer møtende trafikk. det er kjørt på sand på noen steder av veien - litt synd at den ikke ble lagt der hullene er. Veien fra Håkenbykrysset (veinr 865) til innkjøringa til Seljevikveien trenger tetting av huller og skraping.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Usedvanlig rask reaksjon, allerede samme dag ble det ordnet. Tusen hjertlig takk

    Mvh Lars Granstrøm

    Sendt inn av lars granstrøm 16:24, ons. 22 november 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter