Tilbake til alle rapporter

Alt for stor fart i midlertidig rundkjøring ved Hiberg.

Rapportert anonymt 20:11, man. 23 oktober 2017

Sendt til Levanger og Nord-Trøndelag 3 minutter senere

Trafikken sørfra respekterer ikke fartsgrensen som er satt og holder tilsynelatende både 80 og 90 km/t i denne 50-sonen. Grunnen er rundkjøringens utforming da de som kommer sørfra bare kan holde stø kurs som om det ikke var en rundkjøring der. Å komme nordfra på avlastningsveien for så å svinge venstre mot Steinkjer i nevnte rundkjøring og tro at vikeplikten blir overholdt, er jevngodt med å tro på julenissen. Løsning: Lag en midlertidig fartsdemper foran stedet for de sørfra med maks fart 40 km/t. De skal likevel ikke kjøre fortere enn 50.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter