Back to all reports

Dårlig brøyting

Reported in the Snøbrøyting category by Trygg Arne Larsen at 10:59, tir. 14 november 2017

Sent to Sør-Varanger and Statens vegvesen region nord 1 minute later

Ved ny veistikking I høst, ble feler veistikker satt langt inn på veien, uvisst av hvilken grunn, da det øyensynlig er plass til å gå lengere ut. Det kan se ut som om man følger gresskanten, selv om denne har "spist" seg inn på veien. Når så veien er small I utgangspunktet og det ikke brøytes helt ut til stikkene, så blir veien uforholdsmessig smal.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:44, tir. 12 desember 2017

  • Veistikkingen er ikke endret ift mine forslag. Men det skulle være et møte mellom Sør-Varanger Kommune og entrepenør, 7. desember. Brøytingen er blitt bedre, men stikkingen er uendret. Da veien er sml på store deler av strekningen er det nødvendig I stikke ute møte- og parkeringsplasser, slik at trafikken kan gå. Også I "Ropelv-svingen" bør det stikkes ut, slik at brøytebil kan kjøre ut og la trafikken som kommer oppover bakken, slippe forbid. Denne trafikken har I så fall ca 500 m y rygge ned bakken, til neste utkjørsel.

    Posted by Trygg Arne Larsen at 11:44, tir. 12 desember 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?