Tilbake til alle rapporter

Tunellys

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 13:22, tor. 16 november 2017

Sendt til Vaksdal og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

I Beitlatunnelen på E16 har det i lange tider vert manglene lys. Det vart satt opp ei rekke med "Fjøslykter" som en midlertidig erstatning lyset i tunlltaket. For en stund siden vart de erstattet med lysarmaturer opphengt på tunellveggen. Det ble litt bedre lys med de, men det gikk ikke så mange dager før ca 1/3 av de slukknet. Og slik har det vert nå noen uker. Dette er virkelig kritikkverdig. Det kjører daglig biler både fra Statens Vegvesen, Mesta, entreprenøren og sikkert fra Politiet og men tilsynelatene er det ingen som reagerer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 14:03, tor. 14 desember 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter