Tilbake til alle rapporter

Farlige kloakrister

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Jesper 21:37, tir. 21 november 2017

Sendt til Fredrikstad og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

På nordsiden av Borggata og kanskje Farmanns gate finnes det minst tre kloakrister utformet som på bildet (hvorav den ene forøvrig er helt tett). Ristene ligger i sykkelfeltet, nedsenket et par tommer under asfaltnivå, med riller som ligger parallelt med kjøreretningen. Dette er ganske farlig for syklister, særlig de med smale dekk som lett fanges opp av rillene. Det er ikke uvanlig at det fører til dødsulykker eller varige skader når et forhjul setter seg fast i en slik rist og kaster syklisten ut i kjørefeltet.

Disse kloakrister bør byttes ut med andre modeller som går på tvers av kjøreretningen. Alternativt utført i 45° vinkel, akkurat som de øvrige kloakrister i dette sykkelfelt. På tilnærmet samme høydenivå som asfalten, selvsagt.

Eksempler på hvordan det kan gå:

Http://nashvillecitypaper.com/content/city-news/sewer-grates-across-city-dangerous-cyclists https://chi.streetsblog.org/ 2013/ 10/ 17/ eyes-on-the-street-the-bike-catching-sewer-grate-that-took-down-a-cyclist/ http://www.seattlepi.com/ local/ transportation/ article/ Cyclists-want-action-on-dangerous-storm-drains-1261495.php https://bikeportland.org/ 2012/ 04/ 19/ activist-exposes-gap-in-safety-of-citys-storm-drains-70598

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:01, tir. 19 desember 2017

  • Fortsatt ikke noe nytt

    Sendt inn av Jesper 22:02, ons. 23 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter