Back to all reports

Dårlig vanndrenasje og oversvømmelse ned i vår hage i Eidsvågskogen 23, 5104 Eidsvågt

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 14:13, ons. 22 november 2017

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 1 minute later

Gjennom flere år økende problemer. Vann flyter fra oversiden av veien uten å bli drenert bort i egne kummer, trolig pga. feil dosering av veien slik at alt vann flyter ned mot oss i nummer 23 (se skisse). Alt går ned i en kum like ved hageporten vår. Vi må DAGLIG etterse at denne kum i gaten er åpen, noe som er meget slitsomt. Det er et problem å reise vekk. Ved kraftig regnskyll kommer vannet fossende ned i hagen og mot inngangspartiet. Som dere ser river vannet med grusen ned mot terrassen vår. Ved hvert regnskyll kommer en stor dam foran hageporten vår. På vinteren fryser dette til is slik at det er vanskelig å gå. Dette skal også ha vært påpekt av naboer over gaten. Det er behov for snarlig løsning, vi har en rekke bilder som illustrerer saken ytterligere.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:35, fre. 22 desember 2017

  • Etter meldingen til FiksgataMi, kom det en automatisk mail fra Staten Vegvesen hvor det sto at saken var oversendt saksbehandler. Vi kan ikke se at noe har skjedd etter dette. Kanskje Staens Vegvesen ikke er korrekt adressat, er det bergen kommune som er korrekt?? (i såfall burde vi vel bli gjort oppmerksom på det). Byråkratiet ha åpenbart mange skuffer til å arkivere problemer som dette.

    Posted anonymously at 12:35, fre. 22 desember 2017

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 13:27, fre. 19 januar 2018

  • Det skjedde intet etter den automatiske mail fra Statens veivesen. Da situasjonen forverret seg etter et kraftig regnvær rett før jul (2017) tok jeg direkte kontakt med Bergen kommune, Bymiljøetaten via Vaktsentralen. Disse ga akutt hjelp om natten og opplyste hvem som er rette vedkommende. Jeg kontaktet derfor Bymiljøetaten som kom på befaring noen dager senere. Disse var imøtekommende og analyserte problemet grundig og lovet å følge saken opp. Vi har derfor godt håp om at nødvendige grep blir tatt. Statens veivesen som min første melding ble sendt videre til var nok her ikke rette instans!

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 13:27, fre. 19 januar 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?