Tilbake til alle rapporter

Tenning av gatelys på nyveien til Brødholtveien

Rapportert i kategorien Gatelys av Cathrine 19:53, lør. 25 november 2017

Sendt til Statens vegvesen region øst og Hobøl 1 minutt senere

Nå må gatelysene på nyveien opp til Brøholt tennes!! Det er bek mørkt der, er man heldig så kommer det en bil så man ser mer enn rett fremfor nesetippen. Dette er også en skoleveg, og hvem vil vel slippe ungene opp/ned den veien nå på vinterstid.. Lyktene var ikke i drift forrige vinter heller,og det er skummelt med mørke fortau med is.. Nå må lysene tennes før det skjer noe der..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det hadde bidratt til økt trafikksikkerhet dersom kommunen tente lysene i nye tolfshusveien umiddelbart. Det kjøres mye i dette området, samtidig som denne strekningen er skoleveien til mange barn! I tillegg vil jeg oppfordre kommunen på det sterkeste og anlegge fotgjengerfelt ved krysset fra Rv120 og nye tolfshusveien, slik at forgjengere kan komme seg trygt til tomter sentrum. Vi venter på snar respons

    Sendt inn av Synnøve R. Bråten 21:57, lør. 25 november 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:24, fre. 29 desember 2017

  • Tror det ikke fungerer å klage. Fikk en mail på denne saken fra Infratec hvor de skrev at de har vært og sett på anlegget.. Men det hjelper ikke å bare se på anlegget da, det må jo gjøres noe!

    Sendt inn av Cathrine 15:24, fre. 29 desember 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:18, søn. 4 februar 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:58, tir. 6 mars 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:53, tir. 3 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter