Tilbake til alle rapporter

Fylkesve 167, Hamrebro, tverrslaget

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister anonymt 13:21, tir. 5 desember 2017

Sendt til Bergen 3 minutter senere

Bildet ble tatt i går 4 des, og viser en propp på 25-30 cm høyde i tverrslaget. Dette reduserer kapasiteten i utløpet og medfører UNØDVENDIG høy vannstand i Kalandsvannet. Vannstanden er nå kl 13 ca 53,4 moh. Med den varslede nedbøren vil vannet stige og lage trafikkfare/stengt Hamreveg og muligens også E-39. Kapasiteten på selve broen er for dårlig og er ytterliger svekket av den PÅGÅENDE sammenrasingen av rør og massene oppå. Broen trenger å SKIFTES - FØR en ulykke skjer. NÅ før uværet treffer for fullt - må utbedrende og forebyggende tiltak gjøres.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter