Tilbake til alle rapporter

Telehiv 7 dårlig asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:11, man. 11 desember 2017

Sendt til Røyken og Statens vegvesen region sør 4 minutter senere

Høyreside av veien, fra Sagfossbruen forbi avkj. til Wear og vestover mot rundkjøringen har telehiv og søkk i asfalteringen. Dette gjør det sterkt ubehagelig å kjøre, både med bil, buss og for dyr som står i henger. Resultatet er at bilene legger seg i venstrefeltet og dermed skapes det trafikkfarlige situasjoner i forhold til motgående trafikk som kommer fra rundkjøringen. Dette har vært varslet flere ganger.

Det er også hull i veibanen

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:14, tir. 9 januar 2018

  • Problemet med hull i og dårlig asfalt er fremdeles ikke løst. Trafikken legger seg i motsatt kjørefelt for å unngå det dårlige partiet og lager trafikkfarlige situasjoner.

    Publisert anonymt 08:27, ons. 24 januar 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:49, tir. 6 februar 2018

  • Kan avisene skrive om denne fylkesveien som ingen tar reparasjonsansvar for ? Det eneste som blir gjort er å sette opp varselsskilt om Telehiv. Verdens rikeste land ???

    Publisert anonymt 18:54, tor. 5 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter