Back to all reports

Manglende strøing

Reported in the Snøbrøyting category anonymously at 08:29, tir. 12 desember 2017

Sent to Statens vegvesen and Trondheim less than a minute later

Det er uforsvarlig glatt og mangler strøing i gata. Dette er et problem for hele Sjetnemarka med unntak av der hvor bussen kjører hvor det saltes. Fortauene er ikke brøytet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 21:13, tir. 9 januar 2018

  • Det er generelt dårlig oppfølging av snø og strø i Paul skolemesters vei og forsåvidt Sjetnemarka forøvrig. For det første er ingen fortau brøytet og myke trafikanter må bevege seg ute i veibanen, for det andre strøs ikke gatene og det er alltid uforsvarlig glatt og for det tredje er busstraseen saltet slik at alle overganger til nærliggende gater blir ekstra glatte i tillegg til at busstraseen ikke blir brøytet/skrapet i tillegg til saltingen gjør at det er vanskelig å bevege seg til fots....men hvor skal man gå når fortauene ikke er brøytet? Jeg er slett ikke fornøyd med kvalitet på snø og strø i nærmiljøet mitt og dersom kommunen betaler for dette arbeidet er det en dårlig leveranse eller dårlig avtale.

    Posted anonymously at 21:13, tir. 9 januar 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?