Tilbake til alle rapporter

Snø sperrer for gjennomgang

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 00:01, ons. 20 desember 2017

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Etter snøfall er det nærmest umulig for rullestolbrukere og folk med rullatorer og komme seg gjennom passasjen AC. Svarstadsgate / Alex. Kiellandsgate. Dette problemet ble også rapportert i fjor, men ingenting har skjedd. Hvorfor flytter ikke kommunen sperresteinene ved Alexander Kiellandsgate nr. 12 til side på vinteren? Dette vil gjøre at det blir mulig for brøytemannskaper å holde veien åpen. Når ikke styret i borettslaget tar tak i problemet håper jeg Skedsmo kommune, som satte steinene der, gjør det.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Roger Solli, 0veringeniør kommunalteknisk avdeling opplyser at det er Skedsmo kommune som plasserte ut steinene, men at det det er borettslagets ansvar å holde denne passasjen oppe.

  De som går der, etter etter et snøfall eller to, opplever vel at ingen tar ansvar.

  Dette problemet er ikke løst og blir sannsynligvis heller ikke løst før kommunen tar ansvar.

  Publisert anonymt 20:13, tor. 21 desember 2017

 • Før steinene ved Alexander Kiellandsgate nummer 12 ble plassert ut, etter anmodning fra styret i borettslaget, ba det samme styret om at steinene på gang- og sykkelveien mellom AK nr. 14 -16 ble fjernet (bildet). Disse var satt der for å unngå gjennomkjøring av biler. Her en epost fra styret: « Vi har tenkt å fjerne de da det var et skikkelig problem i vinter med snømåking og lignende…» Det ble sagt at de skapte problemer for eldre med dårlige bein og rullatorer. Man løser et problem og skaper et nytt der det ferdes enda flere mennesker. For meg er det ikke logikk i dette.

  Publisert anonymt 14:00, lør. 23 desember 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:54, ons. 17 januar 2018

 • Opplever det som at Skedsmo kommune, som har satt opp steinene, legger snøryddeansvaret på borettslaget. Men når heller ikke de tar ansvar, blir det ikke bedre. Bildet er fra i dag. Regner med at de fleste ser problemet.

  Biltrafikken i gjennom denne passasjen stoppet helt opp da det ble plantet hekk og fortauet ned AK ble bygget opp. En tett og høy hekk med en avstand på 2 meter (og 2 meter høy) gir et tydelig signal om at det ikke skal kjøres der. Ingen presser en bil gjennom en hekk som kan ripe opp lakken, for deretter å kjøre ned en høy fortauskant som slår opp i understellet på bilen.

  Publisert anonymt 00:54, ons. 17 januar 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:08, ons. 14 februar 2018

 • Fikk en epost fra overingeniør Roger Solli i kommunalteknisk avdeling i Skedsmo kommune som opplyste at det var borettslaget ansvar og holde passasjen åpne. Sendte en epost om en mulig løsning 31. januar: «Steinene mellom Vestbygata 6 og Alex. Kiellandsgate 16 ble byttet ut med en bilsperre (bildet). Kunne ikke dette vært en bedre løsning for utgangen AC. Svarstadsgate/Alex. Kiellandsgate enn steinene som står der nå? Steinene har som kjent gjort gjennombrøyting umulig.»

  Har ennå fått noe svar på denne.

  Publisert anonymt 13:08, ons. 14 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter