Back to all reports

Oppsmuldret asfalt.

Reported in the Hull i vei category by Per Normann Grindheim at 21:49, ons. 27 desember 2017

Sent to Bømlo and Statens vegvesen region vest less than a minute later

Det har i lang tid vært reparet med kaldasfalt i huller i Ramskleiva. Asfalt er nå så oppsmuldret at det spruter opp grus/steiner på fortau. Dette er farligt når det går folk på fortau. Noen biler pleier og kjøre på gal side av vegen opp Ramskleiva for å unngå steinsprut på gående og under bilene sine.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Går det an og få ein kostebil til og koste opp oppsmuldret asfalt som nå ligger strødd utover store deler av vegen? Vist det ikkje blir asfaltert pga været så bør kosting vurderes. Har fått kraftige steinsprut i bilen fra møtende biler. Det ligger også masse asfalt smulder på gangstien.

    Posted by Per Normann Grindheim at 20:54, fre. 9 februar 2018

  • Ramskleiva blir verre og verre for hver regnbyge som kommer. Det ligger igjen store asfalt biter stødd utover vegen som er til fare for møtende trafikk, syklende og gående på fortau. Det var nevnt at denne vegstrekka skulle prioriteres mid Januar hvist været tillot det. Nå er vi i Mai måned.

    Posted by Per Normann Grindheim at 19:36, ons. 2 mai 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?