Tilbake til alle rapporter

10cm dypt hull

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 12:08, fre. 29 desember 2017

Sendt til Horten og Statens vegvesen region sør 2 minutter senere

Det har siden september vert et hull i veibanen, helt ute ved veiskulderen. Dette har nå blitt progressivt større i omfang og dypere, bilister som kommer kjørende og tar første avkjøring ut av rundkjøringen slår dekkene oppi dette hullet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • 2 dekk og felger ødelagt i morges.

  Publisert anonymt 09:24, tor. 4 januar 2018

 • Knuste nesten felgene mine her i går!!! Ringte inn og ga beskjed til Horten Kommune som videre sa de ikke hadde noe ansvar men visste om hullet da flere har ringt inn de siste dagene og klaget. Men viderehenviste meg til SVV! Hvis dere vet om det burde dere gjøre noe!! Dårlig arbeid av Horten Kommune! Har nå også ringt SVV og lagt inn klage!

  Store hull i begge rundkjøringene! Begge i høyre felt. Ene der det er markert. Det andre fra fergen i andre rundkjøringen.

  Publisert anonymt 13:08, ons. 10 januar 2018

 • Her må asfalten utbedres i begge rundkjøringene ved Linden Park.Det er store hull og renner hvor man kan skade både felger dekk og forstilling hvis man ikke kjører slalom mellom hullene,helt uakseptabelt. Her må det utbedres straks.

  Sendt inn av Stig f jensen 17:31, søn. 18 februar 2018

 • Ringte inn til Horten Kommune som så det er Horten havnevesen som har nå året her. Ringte inn dit og klagde inn der. De satt opp kjegler som ble kjørt ned og borte i løpet av en dag. Fremdeles store hull. Helt på trynet!!!!!! Ring Horten Havnevesen på 33086400

  Publisert anonymt 18:14, søn. 18 februar 2018

 • Det er IKKE Horten Havnevesen som har ansvaret for veien her, forrige ilegger har feil. Denne veien er en statlig vei, der staten (IKKE kommunen) har ansvaret. For å varsel om disse hullene ringes VTS på tlf 175.

  Sendt inn av Espen Kristoffersen 18:24, man. 19 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter