Back to all reports

Vallåsbakken er smal og uoversiktlig. Det er stor avstand mellom fenderkant og vei, dette gjør det farlig for barn å ferdes på denne veien.

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 23:38, tir. 2 januar 2018

Sent to Flekkefjord and Statens vegvesen region sør 1 minute later

Hele Vallåsbakken bør utbedres og gjøres breiere. Her ferdes daglig barn, og det er livsfarlig å bli forbikjørt av en buss eller bil i denne bakken da den er så smal og uoversiktlig. Avstanden mellom fenderkant og ned til veien(se bilde for eksempel) er noen steder så stor at den er utrygg. Her sykler og går det barn, dersom de er uheldige og sykler utfor her vil de gå rett utfor et stup her. Det er derfor ønskelig at fenderkanten sikres med gjerne et gjerde eller en tynn fenderkant under fenderkanten. I tillegg så er det et stort hull i grøften på høyre siden av veien der det er en vannrist for at vannet skal renne gjennom, dette hullet er ikke lett å se for bilister og andre som bruker veien på kveldstid og det bør gjøres noe med dette.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 22:33, ons. 31 januar 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?