Tilbake til alle rapporter

Meget dype hjulspor i asfalten (antatt 20+ cm) Bilene våre blir ødelagt under. Ved kjøring på glatt vegbane sklir man nedi igjen ettersom man forsøker å kjøre på de høye kantene, noe som fører til sladding og nære møter med fotgjenger/syklister.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av jfstingray@hotmail.com 22:19, man. 8 januar 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 1 minutt senere

Dette er en smal 1-felts veg asfaltert for mer enn 20 år siden. Denne veien har vært dårlig så lenge jeg har bodd i Stokkanvegen (20 år), men har blitt betydelig verre de siste årene. Det kjører en del tyngre lastebiler der for å hente høyballer og levere varer til et byggefirma lengre inn i veien. Det er til og med ubehagelig/farlig å gå der fordi man sklir sidelegs nedi sporene. I tillegg er det store revner i midten og enkelte hull som til stadighet må lappes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:10, tir. 6 februar 2018

  • Har ikke hørt noe fra noen i kommunen angående min henvendelse? Har dette kommet frem fra dere?

    Sendt inn av jfstingray@hotmail.com 09:10, tir. 6 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter