Tilbake til alle rapporter

Trang innkjørsel pga dårlig brøyting

Rapportert anonymt 15:06, lør. 13 januar 2018

Sendt til Hamar og Hedmark 4 minutter senere

Hei, je har tidligere påpekt behovet for å gjøre noe med veien i dette krysset Sverresgate-Østregate.

Det er umulig med de brøytekatene å kjøre inn eller ut av Østregate 3a/b med en vanlig bil, langt værre hvis man kjører stasjonsvogn eller større bil, særlig da det står biler parkert i Østregate, og spesielt hvis man skal inn med en stor tilhenger noe je har av og til med meg. Er det noe dere kan gjøre der snarest, parkering forbudt eller fjerne bort de høye brøytekantene på begge sider av veien, slik at man i det minste kan klare å ta svingen inn uten å skade bilen sin eller må stå og vente til den som står parkert det kommer tilbake? Flere parkerer litt lengre vekk fra høyre brøytekant enn vist på bildet (nå er det en liten bil som står der på bildet, men det er gjerne større biler som står der oftest) noe som vanskeliggjør innkjøringen enda mer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ingen problem, men ser at hele Østregate gaten fra Vangsvegen og opp til innkjøringen til den kommunale og lærerskole parkeringsplassen (Østregate 2-6?) burde vært helt forbudt å parkere, da man må kjøre slalåm mellom parkere biler på vei oppover og møtende trafikk nedover gaten mot Vangsvegen akkurat slik det ble i Grønnegata da den ble toveis kjørt. Forøvrig på kvelden parkerer mange i gaten likevel.

    Publisert anonymt 22:22, søn. 11 februar 2018, markert som fikset

  • Løst gammelt

    Sendt inn av Erik-Lloyd Kozoll 13:13, man. 24 juni 2019, åpnet på nytt

  • Problemet er ikke relevant akkurat nå.

    Publisert anonymt 19:08, tor. 11 juli 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter