Back to all reports

Manglende snømåking i Brennbakkvegen -igjen

Reported in the Snøbrøyting category by Kathrine Vold at 07:55, ons. 17 januar 2018

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Brennbakkvegen fra Jens jensengate til ringgata er IKKE brøytet siden snøfall natt til tirsdag 16/1. Gata har siden jul ikke sett ut, det ble klaget på brøyting her i jula-og det har vært god tid til å komme tilbake å "rydde" etter seg uten at dette har skjeddn. Resultatet er at gata snart ikke er fremkommelig ! Forventer at gata ryddes og gjøres trygg!!! og kjørbar snarest! Har forståelse for arbeidspress på dager med mye snø -men opprydning de dager det ikke snør må jammen kunne prioriteres -all den tid jobbene vi har vært vitne til -(og manglene på disse)- i forbindelse med snøfall i vinter, har vært slett arbeid fra kommunens side.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Fremdeles er ikke Brennbakkvegen fra Jens jensensgate mot ringgata brøytet. Det er svært sporete, med dype spor, samt veien smalner kraftig pga spor og privat snømåking. Å kjøre bil her medfører dårlig kontroll og bil går nedi med understell flere steder. Har erfart selv at å gå her er svært krevende- samt observert flere eldre, og personer med barnevogn som har slitt. Forventer at kommunen kommer og måker snarest. Observerer at kvitmyrvegen faktisk er måket!, mens Brennbakkvegen med flere husstander ikke er prioriter!!

    Posted by Kathrine Vold at 22:43, ons. 17 januar 2018

  • Hei!

    Dette er videremeldt brøyteentreprenør. Gata skal tas på nytt i natt

    Mvh Hamar kommune

    Posted anonymously at 18:42, tor. 18 januar 2018

  • Ok

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 12:13, man. 7 mai 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?