Tilbake til alle rapporter

40 cm + i skotfosskleiva 31 ,der min mor bør midt i bakken . Hun er 65 år gammel og har benskjørhet ,vannet hennes er også frosset. Det er ikke blir måket der på en uke å hun har ingen mulighet til å komme seg værken opp eller ned. Dette er nå meget kritisk da hun ikke har vann og ikke mat. Vi har opp i mot 10 ganger kontaktet kommunen om måking å ingenting har skjedd. I dag morres har det kommet tidligere 15-20 cm med snø. Nå må vi få hjelp til og få henne ut derfra.hvorfor måker ikke kommunen sin egen vei der det bør folk.jeg legger ut bilder fra i går før det kom enda mer snø. Hjelp.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Asbjørn walde 12:42, lør. 20 januar 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 3 minutter senere

Ikke blitt måket i det hele tatt på over en uke,altså all snøen som har kommet har stengt min mor fullstendig inne uten vann og mat.hun er 65 år dårlig til bens og benskjør. Ligger også noen trær over strøm ledninger som fører strømmen til hennes bolig. Haster og få ryddet opp. Her er det jo snakk om liv faktisk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:22, lør. 17 februar 2018

  • Det ble tatt tak i relativt fort etter min henvendelse,men nå den dag i dag er det forferdlig der.det må måkes å strøs. Blir super lei meg,min gammle mor som er benskjør bør der og har ikke hatt store mulighetene til og komme seg ut i vinter. Når våren kommer ser jeg det er blitt store hull i vegen som må utbedres der å . Har ødelagt et understell som kostet meg 20 000 der så dere må gjøre noe. Vi betaler veiavgift på 6 biler å dette er en kommunal vei som bør holdes vedlike så det er lettere for både dere og beboere og komme seg til bolig og gjøre ting som er nødvendig.mvh bekymret sønn.

    Sendt inn av Asbjørn walde 13:22, lør. 17 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter