Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøytet

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av janbsveen@hotmail.com 21:51, mandag 22 januar 2018

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Manglende brøyting rundt krysset Steenbergsgt/Dr. Waalers gt. Hele Dr.Waalersgt. er elendig brøytet, blir det mildvær så blir det umulig å kjøre bil. Veldig løst der. Litt vanskelig med parkerte biler, men det må muligens komme skilt om parkering kun på EN side.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av janbsveen@hotmail.com 07:48, tirsdag 20 februar 2018, markert som fikset

  • I Lars Hollos gate 25-31-33 er det en vannlås nederst i gaten som har vært et problem i mange år fordi lokket ligger for høyt i veien. Det er blitt justert med asfalt en gang før, men allikevel blir lokket altfor høyt. Er det mulig å få justert dette med å legge på litt mer asfalt? I tillegg er det et skilt på samme sted som må sveises (?) fordi det har fått en knekk.

    Publisert anonymt 11:51, mandag 11 juni 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter