Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøytet

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av janbsveen@hotmail.com 21:51, man. 22 januar 2018

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Manglende brøyting rundt krysset Steenbergsgt/Dr. Waalers gt. Hele Dr.Waalersgt. er elendig brøytet, blir det mildvær så blir det umulig å kjøre bil. Veldig løst der. Litt vanskelig med parkerte biler, men det må muligens komme skilt om parkering kun på EN side.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av janbsveen@hotmail.com 07:48, tir. 20 februar 2018, markert som fikset

  • I Lars Hollos gate 25-31-33 er det en vannlås nederst i gaten som har vært et problem i mange år fordi lokket ligger for høyt i veien. Det er blitt justert med asfalt en gang før, men allikevel blir lokket altfor høyt. Er det mulig å få justert dette med å legge på litt mer asfalt? I tillegg er det et skilt på samme sted som må sveises (?) fordi det har fått en knekk.

    Publisert anonymt 11:51, man. 11 juni 2018

  • Vannlås og skilt i Lars Hollos gate 25-31-33 fortsatt ikke ordnet. Og nå har lokket blitt ødelagt. Det må legges litt mer asfalt slik at vannlåsen ikke kommer for høyt og lokket ødelegges. Skiltet har sannsynligvis fått seg en knekk ved snøbrøyting.

    Publisert anonymt 10:23, ons. 29 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter