Back to all reports

Dårlig brøytet

Reported in the Snøbrøyting category by janbsveen@hotmail.com at 21:51, mandag 22 januar 2018

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Manglende brøyting rundt krysset Steenbergsgt/Dr. Waalers gt. Hele Dr.Waalersgt. er elendig brøytet, blir det mildvær så blir det umulig å kjøre bil. Veldig løst der. Litt vanskelig med parkerte biler, men det må muligens komme skilt om parkering kun på EN side.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Posted by janbsveen@hotmail.com at 07:48, tirsdag 20 februar 2018, marked as fixed

  • I Lars Hollos gate 25-31-33 er det en vannlås nederst i gaten som har vært et problem i mange år fordi lokket ligger for høyt i veien. Det er blitt justert med asfalt en gang før, men allikevel blir lokket altfor høyt. Er det mulig å få justert dette med å legge på litt mer asfalt? I tillegg er det et skilt på samme sted som må sveises (?) fordi det har fått en knekk.

    Posted anonymously at 11:51, mandag 11 juni 2018

  • Vannlås og skilt i Lars Hollos gate 25-31-33 fortsatt ikke ordnet. Og nå har lokket blitt ødelagt. Det må legges litt mer asfalt slik at vannlåsen ikke kommer for høyt og lokket ødelegges. Skiltet har sannsynligvis fått seg en knekk ved snøbrøyting.

    Posted anonymously at 10:23, onsdag 29 august 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.