Tilbake til alle rapporter

Snøskavler og brøytekanter etter snøbrøyting kvelden 23/1

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Frode A. Rørdal 07:48, ons. 24 januar 2018

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Siste uke har brøytemannskapene gjort kjempejobb i gata vår, "toppet" med vegskrapa for et par dager siden. Godt jobba!

MEN; i går kveld, tirsdag 23/1, var to traktorer i gata vår for å brøyte. Resultatet kan delvis sees på bildene; Det har blitt lagt igjen en snøhaug "midt i gata" (anslagsvis 2,5x1,5x1,5m), som sperrer bilen som allerede står der, og som vanskeliggjør parkering i gata og inn/utkjøring til vår eiendom. Det var også en bred og fin brøytekant inn på eiendommen vår, som traktoren har "tråkka" hard og fin, som fungerer som etter hvert vil fungere utmerket som fartsdump. poenget mitt er at det er jævlig tungt å flytte manuelt på tung snø, som i tillegg er kjørt ned og pakka av en tung traktor. Mye av den brøyta snøen i gata er for øvrig lagt igjen i krysset jens jensens gt/brennbakkvegen, og utgjør etter hvert en trafikkfare for både bilister og fotgjengere.

Det jeg lurer på er (ikke "om"), men NÅR det kommer brøytemannskaper for å fjerne snøhaugen som er lagt igjen foran innkjøringa vår, samt skraper med den hardpakka snøen som er lagt igjen i alle innkjøringer nedover i gata?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei!

    Dette er videresendt til ansvarlig entreprenør

    Mvh Hamar kommune

    Publisert anonymt 10:01, tor. 25 januar 2018

  • Ok

    Publisert anonymt 12:55, man. 7 mai 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter