Back to all reports

Snøskavler og brøytekanter etter snøbrøyting kvelden 23/1

Reported in the Snøbrøyting category by Frode A. Rørdal at 07:48, onsdag 24 januar 2018

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Siste uke har brøytemannskapene gjort kjempejobb i gata vår, "toppet" med vegskrapa for et par dager siden. Godt jobba!

MEN; i går kveld, tirsdag 23/1, var to traktorer i gata vår for å brøyte. Resultatet kan delvis sees på bildene; Det har blitt lagt igjen en snøhaug "midt i gata" (anslagsvis 2,5x1,5x1,5m), som sperrer bilen som allerede står der, og som vanskeliggjør parkering i gata og inn/utkjøring til vår eiendom. Det var også en bred og fin brøytekant inn på eiendommen vår, som traktoren har "tråkka" hard og fin, som fungerer som etter hvert vil fungere utmerket som fartsdump. poenget mitt er at det er jævlig tungt å flytte manuelt på tung snø, som i tillegg er kjørt ned og pakka av en tung traktor. Mye av den brøyta snøen i gata er for øvrig lagt igjen i krysset jens jensens gt/brennbakkvegen, og utgjør etter hvert en trafikkfare for både bilister og fotgjengere.

Det jeg lurer på er (ikke "om"), men NÅR det kommer brøytemannskaper for å fjerne snøhaugen som er lagt igjen foran innkjøringa vår, samt skraper med den hardpakka snøen som er lagt igjen i alle innkjøringer nedover i gata?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei!

    Dette er videresendt til ansvarlig entreprenør

    Mvh Hamar kommune

    Posted anonymously at 10:01, torsdag 25 januar 2018

  • Ok

    Posted anonymously at 12:55, mandag 7 mai 2018, marked as fixed

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.