Tilbake til alle rapporter

Trenger sandstrøing . Bare is i gata og veikryss mot Kr augustgt/rødsveien

Publisert av Egil Norderhaug 10:33, ons. 24 januar 2018

Sendt til Østfold og Halden 2 minutter senere

Glatt. Bare is

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:25, ons. 21 februar 2018

  • På grunn av at alt vannet som kommer ned fra Rødsfjellet og ned øvre del av Mette Mengsgt så vil problemet være konstant inntil sluk i rennesteinen holdes rene så vannet kan renne ned der og ikke ned i krysset der vannet brer seg ut i hele krysset og fryser til . Vil være nødvendig å følge med på dette hele tiden. Øvre del av Mette Mengsgt må måkes jevnlig så vannmengden fra gatavreduseres ved mildvær

    Sendt inn av Egil Norderhaug 13:25, ons. 21 februar 2018

  • Nå har alt tinet, men jeg vet ikke om sluket nevnt over har blitt renset. Samme problem vil komme igjen neste vinter inntil man får stoppet alt vannet som renner ned Wærnsbakken og videre ned vår gate.

    Sendt inn av Egil Norderhaug 17:38, ons. 21 mars 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter