Back to all reports

Dyp vanndam i gang- og sykkelvei

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 06:59, fre. 26 januar 2018

Sent to Bærum and Statens vegvesen region øst 1 minute later

De siste årene har det ofte oppstått en dyp dam på gangveien på nedsiden av slalombakken like ved Kirkerud busstopp. Denne er gjerne i hele bredden av gangveien, og da det er et gjerde på oversiden så må voksne og barn da klatre langs eller over autovernet for å komme forbi.

(Dette er kanskje ikke noe man får gjort noe med på kort sikt, men jeg tenkte at jeg for ordens skyld kunne melde inn problemet.)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Statens vegvesen var på plass samme dagen som jeg meldte inn problemet, og fikk fjernet vannet ( tommel opp). Selv om det nok vil komme en ny dam her så snart det blir mildere i været igjen, så setter jeg saken som løst for denne gang.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 22:22, tor. 8 februar 2018

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 22:22, tor. 8 februar 2018

  • Problemet med den dype dammen på gangveien på nedsiden av slalåmbakken like ved Kirkerud busstopp er absolutt ikke løst. Dette bildet er tatt i dag og er et vedvarende problem. Både store og små har begynt å gå ute i veien der bilene kjører og det er jo farlig. Håper dere finner en midlertidig løsning nå og ordner med skikkelig drenering når våren kommer. Dette skjer hvert år.

    Posted anonymously at 13:16, tir. 20 mars 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?