Tilbake til alle rapporter

Ikke brøytet, folk kan skli ut i veibanen

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 08:59, mandag 12 februar 2018

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Det har ikke vært brøytet på fortauet ved Ullevål stadion i vinter. Ettersom fortauet på den ene siden er stengt grunnet bygging av ny bru så blir det andre brukt mer hyppig. I vinter har det lagt seg flere lag med is, og med store snøfall den siste tiden har den lagt seg oppå isen. Dette fører til at det er en veldig liten del av fortauet å gå på, og den delen har is under seg. Har hørt av flere at folk har sklidd ut i veibanen som en følge av dette. Problemstrekningen er fra rundkjøringen i Sognsveien (ved Ullevål stadion) frem til brua over ring 3. Fortauet på stadionsiden.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter