Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøyting i Haneholmveien

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 21:13, tir. 13 februar 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Sandefjord 1 minutt senere

Det er etter hva jeg har erfart de siste årene mye dårligere brøyting i Haneholmveien nå enn den var tidligere da det vart en lastebil som foretok brøyting. Traktoren som brøyter i dag kjører ikke ut til brøytestikkene slik lastebilen gjorde før. Dette medfører at veien blir smalere og den ytre kanten blir tråkket ned slik at det blir en helling inn mot midten av veien. Dette i sin tur medfører større fare for at biler sklir inn mot midten av veien ved oppbremsing. Jeg har registrert opptil 30-40 cm ubrøytet felt innenfor brøytestikkene. Disse er jo etter hva jeg forstår satt opp slik at brøytemannskapene skal vite hvor langt ut de kan kjøre med plogen. Dette skjer ikke lengre i Haneholmveien der jeg ferdes daglig. På det aktuelle stedet der kollisjonen inntraff nylig er det fra før ekstra smalt, men ikke værre ennn at man kan møtes. Det blir fort enda farligere når det ikke brøytes ut til stikkene p.g.a. smalere kjørefelt og i tillegg til det en skråning inn mot midten av veien. Derfor vil jeg hevde at brøytingen i Haneholmveien er mangelfull!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Dette er begynnelsen av Haneholmveien og den aktuelle hendelsen skjedde i svingen foran bussen på bildet.

  Publisert anonymt 21:16, tir. 13 februar 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 01:37, ons. 14 mars 2018

 • Har ikke registrert noen som helt bedring. Får håpe sola gjør en bedre jobb ;-) Problemet forsvinner jo etter hvert nå, men jeg håper det blir bedre brøyting neste vinter!

  Publisert anonymt 01:37, ons. 14 mars 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:07, ons. 11 april 2018

 • Temperaturen løste i og for seg dette problemet nå, men jeg vet ikke om det blir noe bedre neste vinter?

  Publisert anonymt 14:07, ons. 11 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter