Tilbake til alle rapporter

I forbindelse med veiarbeid på Rolfsnesveien er det blitt tømt masse mold i krysset ned til Agasøster. Er dette en "godkjent" fylling? Vennligst se bilder hvordan vannet ligger nesten helt opp til veien og dette uten nedbør. Her mangler tydelig drenering. Ved neste nedbørsperiode vil veien bli oversvømt og i forbindelse med kaldt vær så blir veien ødelagt av telehiv.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 07:43, tor. 15 februar 2018

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Ødelagt drenering ved veien inn til Agasøster.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:23, fre. 16 mars 2018

  • Det har gått over en måned siden eg rapporterte problemet med mye vann i krysset inn til Agasøster. Ingenting er gjort for å fikse dette. Pr i dag så er det is på vannet.

    Publisert anonymt 15:23, fre. 16 mars 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter