Back to all reports

Trær hindrer sikt

Reported in the Trær category by Jannicke Sundli at 16:48, tor. 15 februar 2018

Sent to Trondheim 2 minutes later

Trær langs Hoemsvegen 3 hindrer sikt. Biler opp veien tar fart på vinteren på grunn av glatt underlag og har ikke oversikt over trafikken rundt svingen. Det finnes ikke fortau opp veien og myke trafikanter er spesielt utsatt. Biler som parkerer langs veien tvinger også fotgjengere ut i gaten. Ber om at trær felles for en bedre trafikal oversikt og en tryggere skolevei for barna.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Trerekka langs første del av Hoemsvegen hindrer sikt i svingen, samt at trær henger langt ut i veien og gjør delen av veien mørkere. Biler parkerer i veien, gjør denne smalere, samt tvinger barna langt ut i veien og ut av sikt for trafikanter som tar i seg fart for å komme opp veien på glatte dager. Det er ikke fortau langs den trange Hoemsvegen, og derfor viktig at sikten er god. Registrer at det kommenteres at man ikke ser et problem med manglende sikt, men at trærne kan være til hinder for sollys for naboer. Betyr dette utspillet at trær som hindrer sollys for naboer prioriteres fremfor trafikksikkerhet?

    Posted by Jannicke Sundli at 14:19, tor. 1 mars 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?