Back to all reports

Farlig sving. Det er ikke plass til to møtende biler i svingen.

Reported in the Gater/Veier category by olejacobjohnsen76@gmail.com at 13:39, søn. 11 mars 2018

Sent to Statens vegvesen region øst and Gran 1 minute later

Svingen er livsfarlig å kjøre om vinteren. Det er umulig å se biler komme i mot deg på bilde 1. En må tute før svingen om de andre skal høre at du kommer. Er det mulig å gjøre om på denne svingen så en ser biler komme i mot deg? Hvis ikke det blir gjort noe her. Så kan det skje flere uhell. Var en gammel mann som kom opp bakken i bilde 2 og kjørte på meg. Jeg kom rundt svingen og han så meg ikke engang. Kan dere gjøre svingen litt bedre og litt bredere så det er mulig for to biler å møte der i svingen?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei. Jeg lurer på om dere i vegvesenet. Kan sette opp et speil i svinge der? så det er mulig å se møtende biler i svingen? jeg hadde nesten ulykke igjen i sammen svingen søndag 18 mars 2018. Det gikk bra nå men jeg vil ikke være livredd hver gang jeg skal kjøre i den svingen. Så fint om dere ville sette opp et speil der i svingen. Det har vært uhell i den svingen før i tiden også har jeg skjønt.

    Posted by olejacobjohnsen76@gmail.com at 11:20, søn. 18 mars 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.