Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøytet veg og smalt og møte biler. Skumle kjøreforhold

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 16:33, tir. 13 mars 2018

Sendt til Kongsvinger og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Har sendt inn en melding før angående Erik Werenskiold Veg på Kongsvinger. Det er nå et problem igjen og det er veldig subbent og kjøre og fryktelig vanskelig og møte bil nedover og oppover da vegen er altfor smal. Kom kjørende ned der nå og måtte stoppe i svingen da det kom bil og vi kom så vidt forbi hverandre. Dette blir skummelt da man ikke har oversikt samt at det er dårlig brøytet i vegen og man må holde en jevn fart for og komme opp. Dette går ikke da en ikke ser eller da det er for smalt og møte biler. Håper det kan brøytes der så snart som mulig pga fremkommeligheten.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 16:52, tir. 10 april 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter