Tilbake til alle rapporter

Mangler lys i stien

Rapportert i kategorien Gatelys av Jostein Mork 16:34, tir. 10 mai 2011

Sendt til Osterøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Lysa som vart sett opp ved stien i Verkane i Haus (som erstatning for vegen som aldri kom..) har lenge vore lite hjelp i. For det første er det ikkje alle som lyser. For det andre er det for få lys til at det dekker stien (og det er ikkje lange stubben mellom Nedre og Øvre Verkane). Det vart lovd fiksa ifjor, og deretter skulle alle veglysa på Osterøy fiksast pga. tildelingar frå fylket.. Lysa i Øvre Verkane vart fiksa i fjor, men lyste etterpå også når det var lyst ute.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:39, man. 12 september 2011

  • Vidaresendt frå Statens Vegvesen til Osterøy kommune om morgonen 12. mai. Har ikkje fått tilbakemelding frå kommunen, men har purra på e-post idag.

    Sendt inn av Jostein Mork 15:39, man. 12 september 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter