Tilbake til alle rapporter

Det ble strødd grus her i vinter av kommunen. Nå bør det feies bort. Vi kontaktet dere forrige vinter ang samme problem. Da fikk vi høre at dette var en privat vei. Siden det allerede er strødd håper vi dere kan komme å ta det opp selv om det er en privat veg.

Rapportert i kategorien Gatefeiing anonymt 20:57, tir. 10 april 2018

Sendt til Verdal og Statens vegvesen region midt 3 minutter senere

Vi bor i en privat veg, hvor det likevel ble strødd grus av kommunen. Slik var det også ifjor vinter, kommunen strødde selv om det var privat veg. Noe som er bra selvfølgelig! Men når vi ringer og spørr om når de skal komme å feie etter seg får vi høre at dette er en privat vei, og derfor feier de ikke opp etter seg. I år strør de igjen, noe vi alle i gaten setter pris på. Men da forventer vi også at det tas opp

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter