Back to all reports

Det ble strødd grus her i vinter av kommunen. Nå bør det feies bort. Vi kontaktet dere forrige vinter ang samme problem. Da fikk vi høre at dette var en privat vei. Siden det allerede er strødd håper vi dere kan komme å ta det opp selv om det er en privat veg.

Reported in the Gatefeiing category anonymously at 20:57, tir. 10 april 2018

Sent to Verdal and Statens vegvesen region midt 3 minutes later

Vi bor i en privat veg, hvor det likevel ble strødd grus av kommunen. Slik var det også ifjor vinter, kommunen strødde selv om det var privat veg. Noe som er bra selvfølgelig! Men når vi ringer og spørr om når de skal komme å feie etter seg får vi høre at dette er en privat vei, og derfor feier de ikke opp etter seg. I år strør de igjen, noe vi alle i gaten setter pris på. Men da forventer vi også at det tas opp

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.