Tilbake til alle rapporter

Utvasking av veiskulder, tette drenerings-kumme.

Publisert av Erik Skofsrud 14:42, man. 23 april 2018

Sendt til Bærum og Akershus 3 minutter senere

Utvasking av veiskulder, tette drenerings-kumme. Dette har vært et stort problem i veien "Toppenhaugberget" i mange år. Ved mye nedbør er denne veien som en "elv" det fosser vann nedover og drar med seg gjord og sand ut i veien, etter vært så blir det dype renner langs asfaltkanten og under asfalten, disse blir så dype at bildekk, felger og biler blir ødelagt når man er uheldig å kjører utenfor kanten, asfalten i denne veien er så smal, så når man møter biler, så må man ofte ut av veien få å komme forbi. Denne veien trenger en oppgradering med veiskulder/renner som kan frakte vannet frem til drenerings kummer som klarer å ta unna for de store vann mengdene (slik at ikke vannet graver seg ned og under asfalten og fylle kummene med gjord og sten)

Dere har tidligere vært her oppe og fikset noe av dette problemet (og det ble veldig bra!) men nå har det blitt gravd ned ett søppel konteiner anlegg på dette stedet, resultatet er at vannet nå renner over på den andre siden av veien og graver dype renner, alt dette vannet renner nå inn på vår parkeringsplass og garasje anlegg, vannet passerer en drenerings kum, men denne er som regel alltid full av sand og grus (fylles veldig fort opp) Dette ble et stort problem i år da alt smeltevannet ovenifra som fosset ned langs veien, endret rettning og kom inn på vår parkeringsplass, drenerings kummen som er i mellom våre garasjer lå under ca. 20cm med is, vannet begynte da å renne inn i garasjer og inn på de nemmeste eiendommene. Mesteparten av nedbør og snøsmelting fra de tidligere årene har før søppelanlegget kom, rent på den andre siden av veien. Se bilder for mere info.

Mvh. Erik Skofsrud Toppenhaugberget 59 1353 Bærums Verk Tlf.0047 90109571

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:18, man. 21 mai 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:59, man. 18 juni 2018

 • Fremdeles ikke løst! Og etter mye regn i går, så har vi nå igjen gårdsplassen full av grus :-(

  Sendt inn av Erik Skofsrud 17:59, man. 18 juni 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:57, tor. 2 august 2018

 • Kummene er nå tømt, men veien trenger sårt en oppgradering for noe går galt! det er vel også bare et tidsspørsmål før kummene er fulle igjen hvis det ikke blir gjort noe med veien!!

  Sendt inn av Erik Skofsrud 15:14, fre. 3 august 2018

 • Hei. Nå er vinteren over og snøen i gata har smeltet. Fremdeles ingen som har utbredret veiskuldrene i Toppenhaugberget, og nå har de blitt enda værre en de var i fjor. smeltevann og regnvann vasker ut veiskulder og lager dype renner, så knekker asfalten og veien blir smalere. Håper på en rask og grundig utbedring av dette før det skjer noen skader/ulykker.

  Sendt inn av Erik Skofsrud 21:41, søn. 31 mars 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter