Back to all reports

Utvasking av veiskulder, tette drenerings-kumme.

Reported in the Annet category by Erik Skofsrud at 14:42, man. 23 april 2018

Sent to Bærum and Akershus 3 minutes later

Utvasking av veiskulder, tette drenerings-kumme. Dette har vært et stort problem i veien "Toppenhaugberget" i mange år. Ved mye nedbør er denne veien som en "elv" det fosser vann nedover og drar med seg gjord og sand ut i veien, etter vært så blir det dype renner langs asfaltkanten og under asfalten, disse blir så dype at bildekk, felger og biler blir ødelagt når man er uheldig å kjører utenfor kanten, asfalten i denne veien er så smal, så når man møter biler, så må man ofte ut av veien få å komme forbi. Denne veien trenger en oppgradering med veiskulder/renner som kan frakte vannet frem til drenerings kummer som klarer å ta unna for de store vann mengdene (slik at ikke vannet graver seg ned og under asfalten og fylle kummene med gjord og sten)

Dere har tidligere vært her oppe og fikset noe av dette problemet (og det ble veldig bra!) men nå har det blitt gravd ned ett søppel konteiner anlegg på dette stedet, resultatet er at vannet nå renner over på den andre siden av veien og graver dype renner, alt dette vannet renner nå inn på vår parkeringsplass og garasje anlegg, vannet passerer en drenerings kum, men denne er som regel alltid full av sand og grus (fylles veldig fort opp) Dette ble et stort problem i år da alt smeltevannet ovenifra som fosset ned langs veien, endret rettning og kom inn på vår parkeringsplass, drenerings kummen som er i mellom våre garasjer lå under ca. 20cm med is, vannet begynte da å renne inn i garasjer og inn på de nemmeste eiendommene. Mesteparten av nedbør og snøsmelting fra de tidligere årene har før søppelanlegget kom, rent på den andre siden av veien. Se bilder for mere info.

Mvh. Erik Skofsrud Toppenhaugberget 59 1353 Bærums Verk Tlf.0047 90109571

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Still open, via questionnaire, 16:18, man. 21 mai 2018

 • Still open, via questionnaire, 17:59, man. 18 juni 2018

 • Fremdeles ikke løst! Og etter mye regn i går, så har vi nå igjen gårdsplassen full av grus :-(

  Posted by Erik Skofsrud at 17:59, man. 18 juni 2018

 • Still open, via questionnaire, 18:57, tor. 2 august 2018

 • Kummene er nå tømt, men veien trenger sårt en oppgradering for noe går galt! det er vel også bare et tidsspørsmål før kummene er fulle igjen hvis det ikke blir gjort noe med veien!!

  Posted by Erik Skofsrud at 15:14, fre. 3 august 2018

 • Hei. Nå er vinteren over og snøen i gata har smeltet. Fremdeles ingen som har utbredret veiskuldrene i Toppenhaugberget, og nå har de blitt enda værre en de var i fjor. smeltevann og regnvann vasker ut veiskulder og lager dype renner, så knekker asfalten og veien blir smalere. Håper på en rask og grundig utbedring av dette før det skjer noen skader/ulykker.

  Posted by Erik Skofsrud at 21:41, søndag 31 mars 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.