Back to all reports

Stor vannføring på veg ført til utvasking av bakken

Reported in the Gater/Veier category by Line Veronica Høynes at 16:16, tir. 24 april 2018

Sent to Hadsel and Statens vegvesen region nord 4 minutes later

Pgamanglende drenering oppi vegen på Fiskebøl( Kommunal veg) renner smeltevannet nedover bakken og tar med seg grusen..det resulterer hver vår at bakken vaskes ut...og det har nå skjedd. Grøftene i vegbanen er veldig dype på enkelte plasser. Små og lave biler har probl med å kjøre opp på vegen nå. Vi har hatt god hjelp av Erik Ramberg som har hatt vedlikehold her i flere år. Vi håper han fortsatt kan være den som har vedlikehold av vegen her..han bor jo her og har oppsyn med tilstanden på vegene. NÅ har Hadsel kommune kjøpt eiendommen som ligger øverst i bakken og der en evt drenering kunne vært etablert..så kanskje det er lettere nå å få ordnet dette ordentlig en gang for alle:)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei. takk for tilbakemeldingen! vi har utbedret noen av de områdene du nevner, men vi er ikke ferdige ennå. vi jobber med en helhetlig plan for veivedlikehold i Hadsel 2018. vi planlegger å gjennomføre flere oppgraderinger i området for å kunne unngå å havne i den situasjonen som vi har sett de siste årene.

    Takk for tålmodigheten og forståelsen for at vi har begrenset med midler - og at vi jobber med saken!

    State changed to: Løst

    Posted by Hadsel at 11:33, ons. 25 april 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?