Tilbake til alle rapporter

Stort hull i veien pågrunn av opphøgging av vei i vinter. Kommlokk. Der står en kjegle i hullet kommlokk som er rett i innkjøring til min bolig. Håper dere kan rette opp dette snarest

Rapportert i kategorien Hull i vei av Tom Cato Larsen 19:43, tir. 24 april 2018

Sendt til Statens vegvesen region nord og Hadsel 1 minutt senere

Hullet å kjeglen står mitt i veien for inn å utkjøring av min eiendom. Kjeglen ble satt opp for 14 dager siden men siden har ikke noe hent. Kan jo ikke flytte på kjeglen hver gang vi skal ut å inn. Stort hull så bilene som kjører forbi kan lett bli skadet. Håper på ei snarlig løsning.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei!

    Vi beklager dette, vi har svært mye å gjøre for øyeblikket med vann og avløp. vi skal se på dette så fort vi har mulighet. men det hende at vi ikke får gjort de nødvendige grepene før vi skal asfaltere i nærliggende områder. vi jobber nå med en plan for årets asfaltering.

    Takk for tilbakemeldingen din!

    Posted by Hadsel at 11:30, ons. 25 april 2018, markert som fikset

  • Var veldig rask å løse problemet 👍👍

    Sendt inn av Tom Cato Larsen 20:41, tir. 22 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter