Tilbake til alle rapporter

Problemer knyttet til skilting

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 16:24, ons. 25 april 2018

Sendt til Stavanger og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

To av bildene viser et bilde av handikapparkeringen utenfor Røde Kors - huset. Senest på torsdag var det en som nesten pådro seg en parkeringsbot på 900 kroner. Dette er ikke første gangen skiltingen skaper usikkerhet eller ikke blir sett. Det skjer stadig vekk at det står biler på den plassen. Etter å ha snakket med i hvert fall to parkeringsbetjenter i Stavanger Parkering, så råder det ikke enighet blant dem heller om hva som er riktig praksis. En hevdet at restriksjonen gjelder fra innkjørselen og ned til lyktestolpen og han siste mente at restriksjonen var fra handikappskiltet og ned til lyktestolpen. Den siste parkeringsbetjenten nevnte også at dette var et område de hadde spesielt fokus på. Alle andre plasser hvor det er handikapparkering, er det ofte skilt på veggen og/eller merking på bakken.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 19:28, ons. 23 mai 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter