Tilbake til alle rapporter

Enveiskjøring

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 16:32, ons. 25 april 2018

Sendt til Stavanger og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

I krysset Biskop Reinalds gate/Thiisabakken står det et "Innkjøring forbudt" - skilt. I krysset Muségata/Thiisabakken står det et skilt om enveiskjørt vei. Skiltet med enveiskjørt vei er gjentatt ved utkjørselen fra Thiisabakken 3. Likevel står det ingen skilt når man kommer fra Thiisabakken 9A og 9B. Jeg har hjertet i halsen hver gang jeg svinger ned Thiisabakken fra Muségaten. Jeg venter bare på den dagen det smeller i det krysset. Jeg ser det er flere biler som tar veien i mot kjøreretningen og opp bakken. Jeg har blitt fortalt at de som bor i leilighetene nedenfor Røde Kors - huset ikke har restriksjoner på hvor de kan kjøre ut. Selv om det er skilt i det du svinger ned Thiisabakken og i det du svinger ut fra p-plassen til Thiisabakken 3, så er det ingenting i krysset som tilsier at beboerne i leilighetene ikke kan komme mot kjøreretningen. Det er i tillegg mange som jobber i området, som parkerer i den bakken og kjører mot kjøreretningen. Jeg kjenner bare på en frykt at det skal komme en bil opp Thiisabakken i det jeg svinger ned fra Muségata. Veien er i utgangspunktet ikke bred nok for to biler.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 19:28, ons. 23 mai 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter