Tilbake til alle rapporter

Digert hull i veien

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Kurth-Christian Sandness 07:53, fre. 27 april 2018

Sendt til Statens vegvesen region nord og Hadsel 1 minutt senere

Det er kommet et digert hull i veien nedenfor nr 9 i gaten (bildet), kontaktet teknisk på vakttelefonen å de skal se på det.Asfalten er i oppløsning og det virker som det bare er løsmasser under den.

Ellers er fjellveien i elendig forfatning med stikkrenner som er sunket ned i veien og nedkjørte spor slik at man tar nedi med personbil. Det er samtidig mye trafikk i området med både tunge og lette kjøretøy med en barnehage i enden av gaten så noe må gjøres med veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt gjørmhull i veien!

  Sendt inn av Kurth-Christian Sandness 15:30, man. 30 april 2018

 • Hei!

  Takk for tilbakemeldingen din!

  Uteetaten skal ha tatt tak i dette, eller skal ta tak i det så kjapt som mulig. vi jobber for tiden på spreng med vannlekkasjer.

  Ser du har sendt med et bilde av gjørmete spor, dette får vi dessverre ikke prioritet akkurat nå, en skal se på det ved en senere anledning.

  Posted by Hadsel at 22:29, man. 30 april 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter