Tilbake til alle rapporter

Store sår i brulegemet og synlig armeringsjern med fare for punktering

Rapportert i kategorien Hull i vei av kj-t-han@online.no 00:40, fre. 4 mai 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 4 minutter senere

For en god tid tilbake ble fylkesveiene 103 (Tistedal-Øberg) og 921 (Tistedal-Grimsrødhøgda) asfaltert. I senere tid har også riksvei 21 (gjennom Tistedal mot Aremark) fått nytt dekke. Og det er vel og bra, men ved begge disse anledningene har man utelatt Skjegge bru og trekanten på motsatt side av krysset i Tistedal sentrum (merket gult på bildet). Dette er uforståelig, og det bærer dessverre veidekket i de nevnte områder preg av i dag. Og det er Skjegge bru som kommer absolutt dårligst ut. Her er det dype sår i det øverste asfaltlaget og underliggende støpte dekke. Flere steder kommer armeringen frem i dagen. Det kan kanskje være et år eller to siden hvor jeg rapporterte om et armeringsjern som var røket og pekte opp i lufta og fjæret unna hver gang et bildekk passerte over. Her var punkteringsfaren stor. Husker ikke om det var Kommunen eller Vegvesenet jeg tipset, men kort tid etter ble det ødelagte armeringsjernet kappet og fjernet. Dog har intet skjedd i ettertid, og faren for ødelagte bildekk er absolutt til stede. Hvem er det som har ansvar for vedlikeholdet av de to nevnte partiene, kommune, fylke eller Bane Nor? Og gjeldende Skjegge bru trengs det absolutt hurtig aksjon fra rette instans!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter