Tilbake til alle rapporter

Mangler skilt som varsler lav bru

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 01:03, ons. 9 mai 2018

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

I Ensjøveien er det en lav bru med 3,7 m ved Bøgata. Litt lenger opp i Hovinveien er det også en lav bru med 3,5 m og enda litt lenger opp i Økernveien er det igjen en lav bru med 3,5 m. Hver dag er det en lastebil som må rygge og snu og som forårsaker kø. Økernveien er ganske bratt, så å snu der med et vogntog er ganske farlig. I verste tilfelle ender de opp på Kampen og prøver å svinge med et vogntog fra Fetsundgata til venstre inn i Nittedalgata og deretter tilbake i Bøgata. Dette kan ta opptil en time. En del vogntog må også rygge flere hundre meter i rushtrafikken i Ensjøveien og svinger deretter inn i Sigurd Hoelsvei hvor de igjen må rygge inn i private tomter. Det er ganske farlig å rygge et vogntog der mange fotgjengere ferder.

For å løse problemet må man sette opp ganske mange skilt, men det må til siden en del utenlandske vogntog følger naturligvis oppover Økernveien fordi der kommer man til E6 i følge kartboka. Ensjøveien har fortsatt en god del bedrifter og byggeplasser som krever varelevering med store biler som kommer fra E6. Vi håper det lar seg løse.

Følgende skilt burde settes opp: Ved Ensjøveien 16 slik at man har mulighet å svinge til høyre i Gladengveien for unngå brua. I Økernveien ved Oslo Teatersenter som varsler to lave bruer (med forskjellig høyde) I Økernveien før man kommer til Hovinveien som varsler to lave bruer til høyre og rettfram (de har forskjellig høyde) Ved Grenseveien 51 som varsler lav bru hvis man tar til høyre inn i Hovinveien Ved Grenseveien 44 som varsler lav bru hvis man tar til høyre Ved Økernveien 44 hvis man fortsetter rettfram Ved Grenseveien 50 hvis man tar til venstre Ved Kjølberggata 31 hvis man tar til høyre Ved Økernveien 9 hvis man fortsetter rettfram I Finnmarksgata ved når man kommer fra Carl Berners plass ved krysset Økernveien/Finnmarksgata/Kjølberggata

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Her er noen bilder.

    Publisert anonymt 01:06, ons. 9 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter