Back to all reports

Høvling av gate pga huller, men er problemet løst mon tro ?

Reported in the Gater/Veier category by Jan Andreassen at 21:29, ons. 9 mai 2018

Sent to Stange and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Etter lang tid med huller og dårlig vedlikehold generell over lang tid har kommunen kommet og skrapt/høvlet i gata. Vel og bra det. I stedet for å tilføre etterlengtet grus har høvelkjører tatt en snarvei og høvlet masse fra den øvre delen mot Bivegen og dyttet massen nedover gata til hullene som var mest lokalisert i den nedre delen mot Heggevegen Nå er det nesten ikke igjen grusmasser i partiet opp mot Bivegen. Kvabb, stein og matjord er synlig midt i vegbanen Utenfor Bivegen 9B er veien ca 5 - 7 cm lavere enn før høvlingen . Har ikke kommunen med x antall millioner på bok råd til et par grus lass, istedet for å høvle masse hit og dit for å dekke over de verste skavankene. Nå er ikke denne gata godt oppbygget fra før og vinterstid blir den aller nådigst brøytet. Det kan virke som at det er kun de som inndriver eiendomskatt i kommunen som vet hvor denne gata ligger. Når vedlikeholdsetaten dukker opp en svært sjelden gjør de det bare vondt verre. Få på noen lass med grus detter er dere velkomne til å høvle en gang i blandt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 23:19, ons. 6 juni 2018

  • Er ikke så veldig overrasket at ingenting har skjedd. Er ikke så veldig bortskjemte her i Bekkelaget og må dessverre leve at det med ordinære veg vedlikehold i Stange er på nivå Nord Korea sitt. Har vært der så jeg har et godt sammenligningsgrunnlag. Men det finnes unntak for i dag hadde dem strødd salt i vegen som et plaster på såret. Saltet gjør godt for da vokser ikke løvetanna og gress så godt i vegbana, og da slipper kommune gartneren å komme hit for klippe vegen. Løvetann, møllstokk etc, hadde gode vekstvilkår i matjordlaget som kommunen sjenerøst har skrapt frem da de sist var her.

    Posted by Jan Andreassen at 23:19, ons. 6 juni 2018

  • Ingenting er blitt gjort med dette, men det er heller ingen overraskelse. Stange kommune har en slett holdning ovenfor bebyggerne på denne måten de utfører vedlikehold i denne gata. Lurer på om kommunen leser disse meldinger fra FixGataMi i det hele tatt.

    Posted by Jan Andreassen at 10:26, tor. 23 august 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?