Tilbake til alle rapporter

Fv 38 burde hatt gang/sykkelvei.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 10:58, fre. 13 mai 2011

Sendt til Statens vegvesen region midt og Stjørdal 2 minutter senere

Fv 38 mellom Vifstadlia og E6 er skolevei for mange elever ved Kvislabakken Barneskole. Den burde derfor hatt en gang/sykkelvei for trygg ferdsel til og fra skolen. 60-sonen på veien blir lite respektert, og det opstår ofte farlige situasjoner.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Saken er oversendt Statens Vegvesen som riktig behandlende instans.

    Sendt inn av Stjørdal kommune 11:06, fre. 13 mai 2011

  • Det mangler fortsatt gang og sykkelvei. Løsningen for barn som bruker Fv 38 som skolevei ble heller ikke bedre når ny E6 ble åpnet og de må krysse av og påkjøringsfelt for E6, særlig skummelt når store lastebiler som ikke engang får plass i rundkjøringene skal av/på E6 i forbindelse med den nye rasteplassen. Virker ikke som om løsningen er tilpasset myke trafikanter.

    Publisert anonymt 09:00, tor. 5 mars 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter