Tilbake til alle rapporter

Krysset mellom Reppevegen og Vikelvvegen på Ranheim mangler nå helt midtstripe. Dette fører til farlige situasjoner der mange bilførere på tur opp mot Vikåsen kutter sving.

Publisert av Ole T. Nyvoll 02:04, man. 21 mai 2018

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 1 minutt senere

Krysset mellom Reppevegen og Vikelvvegen på Ranheim mangler nå helt midtstripe. Dette gjør at det skjer unødig mange farlige situasjoner der bilførere på tur opp mot Vikåsen, gjerne i høy fart tar en "shortcut" på innersiden av svingen. Her må bilførere på tur ned Reppevegen og som skal svinge til høyre ned til E6, stoppe opp for å forsikre seg om at det ikke er motgående kjøretøy i ens egen fil! Her er det også dårlig sikt fra før av. Her bør det snarest mulig merkes opp midtlinje! Det vil avverge mange farlige situasjoner! Det ble i hvert fall en klar forbedring sist gang det ble oppmerket her. Det er dessverre noen år siden.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:20, man. 18 juni 2018

  • Jeg fikk for flere uker siden beskjed om at merking ville bli utført, men så langt har intet skjedd i det veikrysset. Her er det så ille at det tidligere har vært privat aksjon for å få merket krysset. Ser fram til at dette nå blir gjort!

    Sendt inn av Ole T. Nyvoll 10:20, man. 18 juni 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:52, man. 23 juli 2018

  • Dette tar alt for lang tid! Fikk beskjed i mai om at dette skulle bli løst raskt!

    Sendt inn av Ole T. Nyvoll 11:52, man. 23 juli 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:42, ons. 22 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter